Det spesielle rommet

Det er uendelig mange måter å innrede et hjem på. Det kan gå hardt ut over bankkontoer og vett om alle rommene til enhver tid skal følge trendene som stadig kommer og går. En fin måte å unngå dette på, kan være å plukke ut ett eller flere rom som skal skille seg litt ut, bety eller reflektere noe spesielt, og innrede disse med en personlig touch og gjøre det til et spesielt sted for den som skal oppholde seg der.

Med minner som innredning

Gjennom hele livet vil vi alle oppleve ting som preger oss på en eller annen måte. Det kan være et øyeblikk som sender resten av livet i en spesiell retning. Eller det kan være valg som gjøres, og som gir opplevelser som vil huskes for resten av livet. Uansett hva det er, så kan det være noe som er verdt å ta med seg inn i tilværelsen og gjøre noe spesielt med, og slikt kan det bli fine rom av.

Det å innrede et rom med følelser og minner gir ikke nødvendigvis det mest trendy rommet i oppgangen, men det betyr noe spesielt for den som skal være der. Nye og gamle klær kan bli veggpryd, og med litt kløkt kan møblene fra barnerommet, konsertbillettene til den siste Roxette-konserten og jakken fra Helly Hansen, den med hull i begge albuene fra klasseturen i 6.klasse være med å skape den perfekte atmosfæren i et rom. Slike klær er like tidløse og praktiske den dag i dag, og kan brukes av voksne og barn i all slags vær og formål.

Man tager hva man haver

Til syvende og sist så er det en selv som bestemmer hvordan og med hva et rom skal innredes. De stadig skiftende trendene kan være til inspirasjon, men med gamle, nedarvede bøker og tegneserier i bokhyllene som stod på den gamle hytta, er standarden satt for et tidløst og inspirerende rom. Det kan være en trygg havn i en travel hverdag og fungere som en personlig tidskapsel som bringer tilbake de gode, uskyldige følelsene fra tider man ønsker å ta vare på.

Ved å velge å fylle et rom med saker og ting som betyr noe spesielt, blir ikke nødvendigvis blandingen av stiler et veldig viktig tema. Barndomsminner har sin egen måte å passe sammen på, uavhengig om de kommer fra samme epoke eller har samme fargetone. Og selv om ikke andre ser den store sammenhengen, så er det ikke det viktigste. Det er din trygge havn, og det er det eneste som betyr noe til slutt.

Leave a Reply