Bøker som interiør

Det er mange som innreder hjemmet sitt på spennende måter, i denne artikkelen skal vi se på bøker som en del av interiøret. Vi håper du kan få noen tips til hvordan du kan innrede med dine bøker.

Sortering

Noe som har veldig mye å si på interiøret ditt, er hvordan bøkene dine er sortert. Det som har vært veldig trendy de siste årene er å sortere bøker etter farge. Dette gjør at du vil ha en hylle med bare blå bøker, en hylle med bare grønne bøker etc. Dette er veldig estetisk fint og du vil garantert få mange komplimenter fra besøkende.

En annen måte å sortere bøkene på (som kanskje er mindre praktisk) er med bokryggen inn mot hylla. Da vil du se sidene i stedet. Dette er også noe som har blitt ganske trendy. Vi skal ikke lyve, vi synes at det ser utrolig bra ut. Noen kaller vel også dette at bøkene står feil vei i bokhylla.

Inspirasjon fra bøker

Når det kommer til interiør, så er det jo også masse inspirasjon du kan hente fra bøker du allerede har lest. Dette kan for eksempel være fra Harry Potter eller fra gamle interiørbøker. Det som er så spennende er at det finnes bøker som faktisk har samlet tips og triks til hvordan du kan innrede huset ditt som din favorittbok. Det finnes også nettsider som er skikkelig opptatt av dette, så de har til og med laget rominndelinger, slik at du kan se hvordan bøkene og husene er satt sammen.

Det finnes jo også en rekke bokhyller du kan kjøpe, som gjør at rommene dine blir veldig mye mer spennende. Dette kan for eksempel være flytende bokhyller eller at du har bokhylle i trappetrinnene dine. Kanskje du har noen ideer til hvordan du skal benytte deg av bøker i ditt hjem?

Leave a Reply