Små møbler

 

Skal du virkelig gjøre hjemmet ditt originalt, få det til å skille seg ut og legge litt sjel i innredningen? Da er det på tide å kikke etter noen kule småmøbler. Småmøbler er nemlig det som gir hjemmet en spesiell atmosfære. Det folk legger merke til når de kommer på besøk, like etter at du har vist dem rundt.

Små møbler har en rekke funksjoner, og det er helt opp til deg hvor mange av dem du ønsker å kjøpe inn. Det kan være snakk om små hyller du kan bruke til å vise frem suvenirer fra diverse reiser, eller skohyller til dine fineste nike sko. Akkurat som alt annet tilbehør, finnes små møbler i alle mulige stiler og farger. Uansett hvilket tema eller interiørstil du har valgt for huset eller leiligheten, vil du raskt kunne finne små møbler som passer perfekt.

Women's fashion accessories in white interior. Hats, bags, shoes. Black style in clothes

Women’s fashion accessories in white interior. Hats, bags, shoes. Black style in clothes

Retrobølgen

Som du sikkert har lagt merke til, går moten i ring. Tidsmessig, altså. Det som er utdatert, er bare utdatert i en liten periode. Så blir det populært igjen. Og det som var populært på 80-tallet er toppmoderne for tiden – se bare på Stan Smith og skoene hans, for å gi ett klassisk eksempel. Retrobølgen er i full gang, og de fleste moderne mennesker har hoppet på trenden. Nå er små møbler tilbake, og antikvarene tømmes sakte, men sikkert for alle kule møbler fra gamle dager.

Vintagemesser

For å sette ekstra fokus på trendy møbler fra gamle dager, har flere populære møbelprodusenter begynt å gjenskape tilbehøret fra gamle dager. Store og små møbler har fått en oppussing for å passe inn i det 21. århundret, men man kan straks se hvor idéene kommer fra. Var du på Vintagemessen ved Akerselva for et par år siden? Det var bare starten på eventyret. Nå finner du designmøbler med utseende som tatt rett ut fra flotte 80-talls filmer. Så hvorfor ikke se etter noe spennende i dag? Finne noen små møbler som passer perfekt inn i hjemmet? Fordelen med at de er små, er at de passer inn overalt. Selv om huset er fylt opp og har en spesiell interiørstil, vil du alltid finne noe spesielt å pynte med. Kasser, hyller, speil, stativer og små skap vil gjøre hjemmet ditt unikt og uforglemmelig.

Leave a Reply