Designinteriør

Ordet designinteriør får deg kanskje til å tenke at tusenlappene flyr ut av kontoen hvis du kjøper disse tingene. Det er slett ikke alle som har råd til designinteriør, og det er jo nettopp derfor disse varene føles ekstra eksklusive. De skal ikke være noe alle har råd til. Men hvis du har lyst på designvarer, kan du sikre deg dem på en litt billigere måte.


Bruktvarer og salgsvarer


Slå til når designbutikkene har salg. Da kan du få produkter til halv pris eller enda lavere. Ofte er det utgående produkter som selges billig, men gode designvarer kan brukes i mange år, så det er bare å løpe til salget og sikre deg favorittene dine.


Mange fornyer hjemmet sitt ofte, og for å få plass til nye ting, kaster de det gamle. Hvis de kaster det hos et gjenbrukstorg, kan tingene bli solgt billig, og alle kan kjøpe gjenbruksprodukter rimelig. Hvis du kjenner noen som skal fornye hjemmet, kan du også spørre om du kan få noen av de gamle tingene deres. Da kan du kanskje få noe helt gratis!

place for rest in apartment 3 d image


Finn rabattkoder


Stadig flere oppdager også et det er penger å spare på rabattkoder. Hvis du oppgir en rabattkode når du handler hos en nettbutikk, får du avslag på en eller flere varer – og rabattene kan være veldig rause. Har du lyst på noe nytt, gjelder det altså å lete etter rabattkoder. Du kan søke etter dem, eller gå til nettsider som spesialiserer seg på rabattkoder, som Rabble.no. Ta en titt på rabattkoder til interiørbutikker som Rabble har på siden sin for å spare penger på design til hjemmet ditt. Bankkontoen din kommer til å takke deg, og du kan sikre deg godbiter som er verdt langt mer enn det du betalte for dem. Det er jo ingen son vet at du kjøpte tingene med rabatt.


Vær din egen designer


Noen ganger kan du også kopiere designinteriør og lage ting selv. Dette gjelder spesielt gardiner, duker og puter, som er ting du kan sy selv, hvis du er litt fingernem. Da kan du også spare store summer.

Leave a Reply