Utendørs møbler

 

Snakker vi utendørs møbler, er det så mye å velge mellom at man kan holde på i evigheter. Norge er et utendørsland, og nordmenn elsker mark og skog. Vi elsker planter, grønt gress og hagemøbler. Dugnad, utendørs aktiviteter – you name it, nordmenn elsker det. Vi er trolig blant de eneste menneskene på jordkloden som ikke tror at gresset alltid er grønt et annet sted. Kanskje nettopp fordi vi holder vårt eget gress i orden. Alltid (stort sett)!

bench on wooden floor near pond at night

Det 21. århundret

Dessverre har det 21. århundret forandret store deler av våre liv, og det kjipeste er når moderne teknologi tar over tiden vi bruker utendørs. Heldigvis har de fleste norske mennesker beholdt sin kjærlighet for naturen, selv om mange i storbyene har valgt leiligheter overfor rekkehus og eneboliger. Selv de med små leiligheter gjør sitt aller beste for å pynte terrassene og balkongene – derfor er hagemøbler alltid ettertraktede varer i Norge. Hagebord, hagestoler, parasoller, plantemøbler, hageputer, benker og hengekøyer fås kjøpt overalt, men de fleste av oss foretrekker store kjeder der utvalget er enormt. Uansett om du har masse plass i hagen eller en liten balkong, kan du alltid gjøre noe ut av plassen du har. Kanskje en liten urtehage er hobbyen du alltid har ønsket deg?

Smarte løsninger

Vi må nesten nevne noen ord om møbelgrupper. Dette er trolig en av de smarteste løsningene for hagen din. Ved å kjøpe hele sett om gangen kan du spare store penger, samtidig som stilen overholdes fra bord til stoler og sofaer. Ingenting ser flottere ut enn en velstelt, koselig hage med møbler som alle står i stil med hverandre. Nå må du ikke overdrive heller, da. Enkelte folk her i landet har dratt designen på sitt hus og hage litt for langt. Ingen sier at du må bruke årevis på å pynte hagen og investere gigantiske summer i hjemmet, men en rask tur til et byggevarehus kan være løsningen du har sett så lenge etter. Utendørs møbler kan brukes i mange år, siden de er lagd av spesielle materialer. Derfor er ikke fem-seks tusen kroner særlig mye, husk bare at de vil vare i minst seks-syv år. En tusenlapp i året for å ha den flotteste hagen i nabolaget er vel ingen pris for en tradisjonsrik nordmann?

Leave a Reply