Få en den riktige arbeidshøyden

Kroppen har behov for en ergonomisk og behaglig arbeidshøyde og stilling, slik at man ikke sliter ut kroppen sin mens man jobber.

Et løftebord sikrer deg den riktige arbeidsstillingen på kontoret, lageret eller verkstedet.

 

Hvordan fungerer et løftebord?
Et løftebord løfter, som navnet også gir uttrykk for, produktet for deg, opp til den riktige høyden. Den er god å bruke ved montering, pakning eller reparasjoner, der du setter produktet på bordet og løfter den opp i den høyden, som passer til deg.

 

Hva kan løftebord brukes til?
Løftebord har mange funksjoner. De brukes til forskjellige arbeidssituasjoner som manuell håndtering, arbeidsplattform, godshåndtering, pakkelinjer, av og pålessing av paller og utligning av nivåforskjeller. Noen løftebord finns også med integrert hydraulaggregat , som kan tilkobles 400V anlegg. Om du har behov for lasteramper kan disse også monteres på noen løftebord, slik at du kan laste og losse enkelt for eksempel med en jekketralle.

Closeup of unrecognizable adult man slowly pushing wooden plank towards circular saw blade. His coworker on the left is polishing wood with circular sander. Top view, tilt shot.

 

Løftebordet skaper et bedre arbeidsmiljø
Du vet sikkert, hvor viktig det er å tenke på hvordan du arbeider. Man blir lett sliten og ødelegger kroppen, hvis man løfter tunge løft eller jobber i en for lav eller høy høyde. Det er ikke komfortabelt. Løftebordene kan anskaffes i forskjellige kapasiteter i forhold til vekt og høyde, noen har enkelsaks eller dobbeltsakser. Noen løftebord er mobile med hjul, som da fungerer som en slags løftevogn, andre står fast. Løftebord kan enten komme med fotpumpe med Quicklift og andre skal løftes manuelt med en manuell sveiv Løfteflatene kan også være forskjellige i størrelse.

 

Tilpass til den enkelte brukeren
Et løftebord kan lette arbeidssituasjonen, og kan tilpasses den bestemte arbeidssituasjon og den bestemte brukerens behov. Arbeidstakeren kan derfor arbeide ergonomisk og arbeidsgangen blir lettere og mer effektiv. Kravene på arbeidsmarkedet er strenge når det kommer til løfteutstyr – løftebord lever heldigvis opp til disse kravene.

 

En god investering
Et løftebord koster selvfølgelig litt, også hvis man har bruk for flere. Men det lønner seg i og med det er en god investering, som gagner alle de ansatte og effektiviserer arbeidet, slik at man jobber mer effektivt.

 

Altistore tilbyr en langrekke løftebord, som kan dekke de behovene din virksomhet måtte ha og de forskjellige behovene til de ansatte. Løftebordene fås i en malt overflate, som oftest er blå, svart eller gul – skulle andre farger ønskes, kan dette organiseres. Har du usikkerheter til, hvilke løftebord, som passer til din arbeidssituasjon og virksomhet, kan det være lurt å sikre seg råd og veiledning fra en profesjonell, slik at du skaffer deg det helt riktige arbeidsredskapet til dine arbeidssituasjoner. En spesialist kan også hjelpe med spesialtilpasninger av løftebord som for eksempel vareheis, handikappheis eller med behov for rammer og rekkverk.

Leave a Reply