Kunnskap om interiør

Er du interiørinteressert, og kanskje drømmer om å kunne jobbe med innredning? Ta interiørutdanning, og øk dine kunnskaper. Med en utdanning i ryggen, kan du få muligheten til å jobbe med ditt drømmeyrke. Det er lystbetont å gå på jobben når du driver med noe du elsker og enda bedre er det når du attpå til kan heve lønn for det. Stadig flere bedrifter ansetter interiørdesignere for å tilpasse interiøret til deres profil, og jobbmulighetene er mange. Med en utdanning skaffer du deg kunnskaper, en portofolio og kontakter som kan sikre deg drømmejobben i fremtiden. Og hva er vel bedre enn det?

Interiør til ditt hjem

table-629772_960_720Ønsker du en forandring i hjemmet? I dag er det enkelt å kjøpe møbler og interiør på nett uten å måtte gå gjennom store varehus for å finne det du liker. Lag et mood board, og sett sammen de elementer som passer din smak og ditt hjem. Ved å kombinere farger og teksturer, kan du få en spennende innredning og et hyggelig hjem du vil trives i. Ønsker du en forandring på soverommet? Du trenger ikke kjøpe en ny seng for å få en ny stil. Innred hjemmet ditt hos furniturebox.no. Kjøp ny sengegavl, og soverommet blir oppgradert. Med et nytt gulvteppe, nye puter og gardiner, får soverommet ditt et annet uttrykk. Nå i sommermånedene er det deilig å nyte lyse sommerkvelder utendørs. Med nye hagemøbler og noen puter, kan terrassen din bli en forlengelse av stuen. Hva med et spisebord utendørs? All mat kan spises ute om sommeren, ikke bare grillmaten. Ta med maten ut, dekk et hyggelig bord, og slå opp parasollen om solen blir for varm.

Interiør som skaper interesse

Uansett hvilken stil du har, kommer det alltid nyheter fra designverdenen. Fargetrendene er i stadig endring, og naturfarger kombinert med duse pasteller har blitt populært. Nordmenn ønsker hjem som er funksjonelle i hverdagen, samtidig som det skal være hjemmekoselig. Vi ønsker oss et hjem som gir oss ny energi, og hvor vi kan slappe av. Med naturfarger kan øynene hvile. Andre foretrekker mer grafiske uttrykk, og en mer eksentrisk innredning. For disse passer trenden med mye svart/hvitt og de mer lekne elementene. Farger er noe vi omgir oss med daglig, både i naturen, når vi velger antrekk om morgenen, og når vi kjøper nye ting til hjemmet. Det finnes ingen fasit for hva som er rett og galt, og hjemmet speiler gjerne personligheten til den som bor der. Designnyhetene har noe som passer for alle. Med enkle grep kan hjemmet ditt bli det perfekte hjem for deg og din familie.

 

Leave a Reply