Innred barnerommet

Har du et barnerom du skal innrede? Da kan det være lurt å tenke både hygge og nytte på samme gang. Det er viktig å la barnets behov komme først, men samtidig kan du fint integrere dette i den stilen du ønsker. Barnerommet er barnets eget sted, noe som blir mer gjeldende etter hvert som barnet blir eldre. Dette er både et sted for å innta den nødvendige nattesøvnen, men også en plass for lek og læring. Hvis du har et litt større barn kan du også la barnet bli med å få bestemme litt av dekoren, på den måten får barnet en sterkere tilknytning til rommet sitt.

Et stort utvalg av barnemøbler på markedet

Å kjøpe barnemøbler er ikke så enkelt som det kan høres ut. Det er mye å velge mellom samt mange valg man må ta. Man ønsker jo gjerne et barnerom som både er praktisk og pent på samme gang. Kjøp gjerne klassiske møbler i tre eller annet naturmateriale, på den måten er du sikret møbler som varer i år etter år. Skulle 220px-2004-05-27-ytsteskotet112du få flere barn siden, kan du enkelt bruke møblene på nytt. Det finnes mange flotte møbler som er spesielt designet til barnerommet, og du finner alt fra klassisk interiør til det som er inspirert av siste mote eller Disney film. Glem heller ikke de små detaljene som gjør rommet personlig og koselig. Puter med morsomme mønstre, bilder av elefanter og lamper formet som kaniner – dette er bare noen av mulighetene man har når man skal innrede barnerommet og gi det et personlig preg. Kjøp barnemøbler og skap rommet barnet ditt drømmer om.

Tenk miljø når du handler

Det kan være lurt å tenke miljø når du handler produkter til barna, dette gjelder også møbler og tekstiler som skal brukes på barnerommet. Vær oppmerksom på giftige produkter, og kjøp slikt som er miljøsertifisert eller merket som økologiske. Det stilles krav til produkter som selges i Norge og er man i tvil kan man spørre i butikken der man handler. Det finnes mange merker som produserer miljøvennlige og flotte produkter til barnerommet. Er du av den kreative sorten kan du også lage ting selv. En annen lur ting er å gå for gjenbruk, da sparer man både miljø og lommebok og kan virkelig skape et rom utenom det vanlige. Gjenbruk er i tillegg veldig trendy og de fleste byer tilbyr både loppemarkeder og egne gjenbruksbutikker. Arvede ting og ting som rett og slett har blitt brukt før, har en egen patina. De forteller sin egen historie og gir barnerommet det lille ekstra, samtidig slipper du å bruke mange penger på møbler barnet vokser fra.

 

Leave a Reply