Interiørtrender for julen 2016

Gjennom året har vi sakte men sikkert gått fra den minimalistiske trenden til å innrede mye mer personlig. Vi ønsker å dekorere hjemmet med de personlige detaljer, og fargene trenger ikke matche. Årets trender for julen 2016 viser oss også kreativitet og nytenkning. Vi ønsker å innrede med hva julen er for oss og ta inn de myke tekstilene og nøytrale farger. Praktiske løsninger går foran det formelle og vi ønsker å feire julen som den er nettopp for oss. Vi demper gjerne lyset og henger opp julestjerna, eller setter lysestaken i type metall i vinduet. Interiøret er mest mulig kortreist, fokuset er på å skape våre egne tradisjoner.

Stikkordet for julen: kortreist!

I årets hjem for julen ønsker vi å innrede med kortreiste materialer. Noe mange planlegger er hvordan dekke det store festbordet. christmas fir tree with decorationHer er det populært med nordisk stil. Ta med en uslipt planke og legg på midten av bordet isteden for den materialistiske juleløperen. Jo mer jordnært jo bedre. Har du mulighet til å ta inn bar, kongler og grønt er også det en flott, ekte detalj i hjemmet eller hytta for julen. Selv om vi ønsker bryte litt med de vanlige tradisjonene i årets julehjem er det ingen jul uten julekransen. Dekorer kransen med eksempelvis små, håndlagde papirstjerner som en repetisjon av den flotte papirstjerna som lyser i vinduet.

En kreativ juleinnredning 2016

Den kjølige julenatta gir oss all grunn til å innrede med de myke tekstilene. Vi lar gjerne det silkemyke kuskinnet prege gulvet, og i bestefars gyngestol legger vi det lodne saueskinnet. Ellers er det tepper og puter i nøytrale farger som regjerer i kriker og kroker. For årets julesammenkomst er det kreativiteten som gjelder! La deg inspirere av naturen og overrask gjestene med hva julen er for deg. Skap en praktisk juleservering hvor maten er i sentrum. Lysslynger og stearinlys er også viktige momenter denne julen. Du kan bygge opp ditt eget juletre med lys langs noen trelister eller hvor øyet faller. Tell også adventstiden med hjemmelagde adventskalendere for både store og små.

Leave a Reply