Interiør og design

I denne artikkelen skal vi snakke om hva vi kan gjøre for å gi hjemmet vårt det lille ekstra når vi skal pusse opp. La oss starte med stuen. Det viktigste med å designe ditt eget hjem er at det skal føles som ditt eget hjem. Derfor skal du designe det etter egen personlighet.

Stuen

Dette er rommet hvor vi oftest holder oss for å bare slappe av. Dette rommet brukes altså til å underholde deg selv og mennesker som du muligens får på besøk. Når vi skal dekorere interiøret i dette rommet så er det viktig at vi dekorer det med tanke på rommets funksjon. Som sagt så er det underholdning og rolig samtale som er poenget med stua. Det kan også være koselig å skape en plass hvor man kan sitte og slappe av med en god bok.

Her kan man også sitte bare med telefonen sin og titte på nettet, men husk å skaffe deg et deksel som er laget spesifikt til din telefon. Dersom du har en iPhone XR så kan du skaffe deksel til iPhone XR for at dekselet skal passe deg og din telefon.

Badet

På badet så kan du designe på en måte slik at det skal føles friskt og rent. Det er jo her du skal vaske deg, og på mange måter så er det et intimt rom. Derfor kan det være lurt å gå for hvite overflater, legge til planter og slike ting. Dette er ikke plassen å være altfor kreativ med farger på. Vi skal prøve å skape rommet slik at vi kan føle oss velkommen her.

Soverommet

Her er det nok en gang viktig med avslapping, men det er ikke et oppholdssted slik som stuen er. Vi skal prøve å designe det på en måte hvor vi ikke tenker på noe som helst annet enn å være i fred. Dette er også et intimt rom, men det er også personlig. Husk at dette er din plass, så det å innrede det etter personlighet så vel som funksjonalitet kan være veldig lurt.

Lagerplass

Det er viktig å strø masse med lagerplass rundt om i hjemmet ditt også. Dersom du har mulighet så kan du skape hyller i selve veggene, og det er også alltid en mulighet å friske opp huset ditt med et stilig skap.

Gulv

Mange gamle hus har ofte dekket over ekte tregulv med tepper, men dersom man fjerner disse teppene så kan man lett finne originalt treverk. Dersom man reparer disse materialene så kan det øke kvaliteten på huset ditt veldig raskt. Det er også noe som er populært nå for tiden å ha slikt treverk i gulvet, så dersom dette er en mulighet for deg så kan du vurdere det.

Leave a Reply